Hemma igen

Tänkte bara meddela att jag är hemma igen.
Lite udda att vardagen känns så främmande trots att jag bara varit borta en vecka...
Men men, det kommer nog igång så småningom. Lite mer solsken skulle dock inte skada, nån som skulle kunna fixa lite sånt?

Ikväll

Nyligen hemkommen, sofistikerat berusad på vitt vin och champagne. Tillbringat kvällen vid Bastuparken med väldens mest underbara, begåvade, belevade människor, disskuterat livets mening och spelat luftgitarr. En tävling som jag för övrigt förlorade...
Efter kvällens föreställning (sista gången för Ögonfall) kunde ingenting känts mer rätt. Vädret, vännerna, alkoholen... För att inte tala om utsikten.
Mina tankar för mig hela tiden tillbaka till senast vi promenerade längs Montéliusvägen. Pratade så mycket om det ikväll, om bilderna jag tagit, om historien bakom det hela.

Nu börjar ögonen gå i kors på mig. Har inte formulerat ett intelligent ord på hela kvällen, men så blir det ibland. Kanske dags att låta mig uppslukas av nattliga tankar och drömmar i min nybäddade säng. Tankarna som far igenom mitt huvud just nu fungerar som svaga ledtrådar till vad jag kommer drömma om. Har haft de drömmarna förut... Mitt huvud hittar vägar till just de drömmarna var och varannan natt nu för tiden, och jag vet inte om jag gillar det. Eller... Jag gillar det, men det känns fel att göra det.

Har inte haft en riktig vin-fylla förut. Borde nog ha det oftare, som omväxling till öl. Man känner sig mycket klokare när man är full på vin än när man är full på öl.
Förmodligen inte sant...

Nu går jag och lägger mig. Kommer bli jäkligt kul att läsa det här imorgon, när jag förstår någonting.

Godnatt.

Komma igång

När man väl börjat med någonting brukar det vara mycket lättare än man trodde från början. Det är att komma igång som är det svåra... Då menar jag inte komma igång som att man ger det ett snabbt försök och sen ge sig, utan att man verkligen bestämmer sig för att få fart på någonting.
Om jag ändå inte hade så mycket att komma igång med på samma gång...
Men när i stort sett alla i ens bekanskapskrets har jobb känner man sig lite slö som sitter hemma och ugglar på dagarna. När alla börjar flytta hemifrån börjar Gustavsberg helt plötsligt kännas ännu längre ifrån stan.

Fick ett ryck nu.
Läste lite gammalt, såg lite gamla bilder och insåg att änven om jag är rätt nöjd med tillvaron just nu så kommer det inte gå att hålla kvar det hur länge som helst. Måste se till att ha en röd fyrkant redo för nästa steg, nånstans att sätta fötterna när musiken slutar och den här dansen är slut. (De som sett Ögonfall vet vad jag menar.)

Svårt att komma igång... Men det är nog dags nu.

Premiär

Nästan allting gick som det skulle, så när som på ett par småsår och stukningar här och var.
För de som inte kom igår så spelar vi ikväll också, samt den 3, 5, 10 & 11.

Suck... Har fortfarande kvar lagellacket från igår...

Ögonfall

Urpremiär ikväll. Börjar bli lite nervös.
Helt klart galnaste sminket, kostymen, karaktären, föreställningen jag någonsin gjort. Förhoppningsvis lyckas jag hitta det som jag hittade på genrepet igår.
För de som läser min blogg och inte redan köpt biljetter så gör man det via
[email protected] eller på www.teatertre.se - Biljetter - Gästspel.

Hade jag inte spelat hade jag gått och sett den. Om inte annat så för att jag aldrig sett någonting liknande.

Well... Iväg till sista genrepet då.