Gah...

Jag är verkligen så sjukt sömnig just nu...
Var ute i helgen, blev sent. Vet inte vad jag gjorde i måndags, men sent blev det. Firade Miranda igår, blev sent. Anna ville ses idag, kommer bli sent... (Även om det ska bli väldigt kul.) Torsdagen ska jag förmodligen jobba i Uppsala, kommer bli sent. Fredagen är det middag + fest + Twister, kommer bli sent det med. Sen Ace på lördag, nån som tror att jag går och lägger mig tidigt då?
Att vara uppe hela nätterna håller inte i längden... Jag är så trött på att inte kunna sova!

Treat & Ace

Ännu ett menlöst inlägg utan större filosofisk tyngd. Dock ska denne ensling till författare göra processen kort och... gå ut och göra staden farlig ikväll! Har varit ute och käkat med min kusin tidigare idag, snackade om allt från yrkesval & framtidsplaner till det obligatoriska "knulla-alla-brudar"-snacket. Ska träffa Anna och (kanske) Bella och röra oss till favoritkrogen och senare till Ace. Just nu sitter jag hos Joel och spränger högtalarna med Pain - Bye / Die.
Sen ropar Inger att vi ska få mat, tror inte jag kan stå emot även om jag redan käkat.
Mkt öl, mkt musik & mkt dansande ikväll tack!

FotoVideo

Första dagen idag. Ska åka om en halvtimme. Är skitnervös av nån anledning.

Oh, baby baby!

*Bom tsh bom tsh bom tsh*
Push it real good!
*Tam ta da ta dada dadadadada*
Yo, yo, yo, yo, yo baby! Go baby, go!
Push it good! Pu-push it real good!

Hur kommer det sig att partylåtar alltid har så extremt fattiga texter?
Ändå fortsätter man bara pumpa...

Back in Black

Tillbaka från Barcelona, lite brunare, lite snyggare, lite gladare och med en jäkligt mycket större garderob.
Jobbar imorgon, men i helgen ska jag se till att ta igen all tid jag missat med vänner.
Och Ace på lördag!

Fucked up

Måste ominstallera allt på min dator. Plus att jag saknar åtkomst till rätt administrationskonto, så jag måste gå världens omväg för att ens kunna kolla på mina bilder.
Ibland blir jag bara så trött...

Lunch

Fan vad underskattat det målet är... Sitter just nu med en matlåda med nånting jag tror är kött och ris. Spelar ingen roll. Måste få i mig nånting! Har haft så sjukt mycket att göra idag, så sjukt mycket att tänka på att jag inte ens hunnit ta lunch. Jag har knaprat småkakor och pimplat kaffe hela dagen för att ens orka stå upp...

Har så mycket annat som jag borde skriva... Men jag får inte ur mig nånting vettigt när jag inte fått i mig nånting vettigt.

Bortlämnad...

Känner mig så ensam... Allt är förlorat... Vad sjutton ska jag ta mig till?
...
Allt är slut...
...

Jag har lämnat bort min dator på uppgradering i två dagar!
Kommer bara kunna blogga på jobbet!

Tuggummi

Hände en grej på väg till jobbet, skrattar fortfarande åt den.
Någon hade varit vårdslös nog att spotta ut ett tuggummi på gatan. Ingen hade klivit på det ännu så det var fortfarande runt, men eftersom det är så kallt ute hade det fryst fast i marken. När jag kommer gående i takt med Flogging Molly's "Tobacco" råkar jag sparka till tuggummit. Eftersom det satt fastfryst flög det iväg med världens fart, och fem meter längre bort träffar det en intet ont anande tant rakt i bakhuvudet!
Höll på att dö av skratt, trots att det var så grymt pinsamt...

Idag på bussen...

..när jag var på väg hem hände nånting som var lite kul.
För en gångs skull hade jag inte lurarna i öronen, eftersom far hade ringt mig tre sekunder innan. När jag sedan går och sätter mig, relativt långt bak i bussen, får jag höra ett par lösryckta ord som genast fick mig att vilja lyssna vidare.

- "Oh, shit!"
- "Vadå?"
- "Den där killen!"

Jag sneglade bakåt och såg att det var två tjejer i 14-15års åldern.

- "Ja, asså jag vet! Du, du vet väl att han bor här va!?"
- "Va!?"
- "Ja, jag ser honom typ varje dag! Du vet Micke? Micke i 7bin?
- "Aa..."
- "Det där är hans brorsa!"

Var ju inte riktigt beredd på det... Därefter följde en rad kommentarer om att jag varit med på TV, att jag var fett snygg och att jag med all säkerthet kände Mikael Persbrandt. De funderade också länge och väl över huruvida de skulle gå fram och be om min autograf eller inte.
Jag kunde inte hjälpa att det fick mig att känna mig lite häftig. Att det visste vem jag var, att de snackade om mig som att jag vore nånting utöver det vanliga, nästan som en kändis...
Det kändes som en bra motvikt till hur vardagen har varit ett tag nu.