Skorpionen 30/10

"Du märker kvickt att du måste lirka lite för att du ska få det du är ute efter. Med din charm och humor blir det inget problem."

Jag älskar när horoskop säger att saker kommer att ordna sig. Det känns som att saker kommer ordna sig då.

P19

Min första heldag som P19.
Om det här är det jag har att vänta varje dag så var 18 bättre...
Det har regnat på mig hela dagen.

Däremot köpte jag en skitsnygg tröja.

Konsert

Var på konsert igår kväll. Hade blivit lite stressigt med att fixa biljett och att äta och att komma dit och... Hade varit i Uppsala hela dagen, så jag hade lite jetlag. Eller trainlag? I alla fall kom jag dit säkert, fick plats på parkett till vänster. Har sett många konserter av den här typen förut, även om det var mixade körer och stilar.
Över lag var det en bra föreställning, effektivt och proffesionellt genomförd. Men det som för mig från "Nja, det var väl helt ok" till "Oj..." är en personlig insats. Den där tjejen som jag inte kunde hålla ögonen ifrån på hela kvällen... Hon som, trots att hon är så sjuk att hon inte ens borde stå upp, tycktes lyfta hela salen så fort hon öppnade munnen. Blir fortfarande varm i hela kroppen när jag tänker på hennes solo, hur hon tog den där tonen som bara hon kan göra, hur det liksom lös om henne när hon gjorde det...
Hon vet förhoppningsvis redan att hon gjort bra ifrån sig. Men det tål verkligen att upprepas.

Äntligen!

Satt på kontoret och kollade upp lite beställningar för nästa vecka. Hade radion på i bakgrunden som vanligt och helt plötsligt hör jag en bekant röst. Jag hade gett upp hoppet, men nu är allt förlåtet Härtan!
De hade klippt ihop samtalet lite, Härtan var betydligt mer pratglad än vad jag hade räknat med. Sen att jag lät grymt konstig har inte med saken att göra, det är fortfarande en stor grej att ha lyssnat på sig själv på radio!


Micke

Min bror fyller år idag.
Middag, tårta, presenter.

Live

Närhet gör allting bättre.
iPods och MTV i all ära, men att se någon sitta och spela på en gitarr och sjunga... det är nånting speciellt med det. Kan inte sätta fingret på vad det är riktigt, men det är nånting med det hela som gör det så mycket bättre. Så mänskligt, så naket, så rent, så... vackert.
Mitt råd till allmänheten: Släng bort mp3-spelaren och skaffa er en trubadur!


Vafan...!?

Härtan spelade aldrig min låt idag!
Vet inte om jag kommer kunna lyssna imorgon heller, kommer stå på en mässa i Uppsala. Typiskt!
Om någon har tid imorgon, finns det nån chans att ni skulle kunna spela in det? Över webradion, eller bara spela in på telefonen om ni skulle råka höra det... Vore verkligen en god insats, måste ju höra mig själv prata med Härtan!

Bandit!

Haha, äntligen! Efter ihärdigt mailande till Härtan på Bandit Rock 106.3 ringde hon äntligen upp mig, sitter och väntar på att hon ska spela min låt! Så jäkla lycklig!
Korn - Word Up!

Lite tid för sig själv

Klev precis ur duschen. Bestämde mig för att ta lite extra tid på mig, gjorde nån hårinpackning och smorde in huden (den som säger att det är fjolligt har inte testat själv). Rakade mig och tvättade ansiktet ännu en gång.
Har inte känt mig så här fräsch på evigheter!
Det är verkligen underskattat att ta hand om sig själv lite nu och då, även som kille. Kanske speciellt som kille, eftersom det är mer accepterat som tjej att använda s.k. skönhetsprodukter.
Sånna fördomar kan hoppa upp och ta sig, "For I'm worth it!"

...

Jag behöver en kram...

UBC

Första blogginlägget skrivet från jobbet, tyckte det var dags för det.
Varit ganska lugnt idag ändå, de få leveranser som faktiskt hunnit komma innan helgen har inte varit något problem. Var och käkade med gänget på nån kina-krog här i närheten (runt Vasagatan) och samtalet lyckades spåra ut igen... Vi snackade om konstiga maträtter och jag var tvungen att påpeka det Erik skrev om att man äter penis. Detta ledde till en vild verbal jakt på Niclas, han fick mig att lova att se till att deras dörr inte fick stängas under resten av dagen. Han delar rum med två vilda fruntimmer som hotade med diverse sexuella attacker nu när de kommit och tänka på penisar.
Suck, ännu en dag på jobbet alltså...